Studio Pam – Annelies Verbrugge

 

Na jaren als freelancer gewerkt te hebben, ben ik in 2009 gestart met Studio Pam en voer sindsdien onder die naam mijn werkzaamheden uit. Sinds 2017 werk ik parttime voor Stichting Texels Museum als vormgever tentoonstellingen en projectleider en heb verschillende leuke projecten mogen realiseren voor Museum Kaap Skil, Ecomare en de Oudheidkamer.

 

Als eigenzinnig ondernemer houd ik mij bezig met projectleiding, ruimtelijk ontwerpen, conceptontwikkeling, productontwerpen en grafische vormgeving.

 

Mijn veelzijdigheid is mijn kracht. Ik ben in staat om een project van begin tot eind vorm te geven, te begeleiden en uit te voeren.

Naast creativiteit beschik ik ook over organisatorische kwaliteiten. Een goed idee is een mooi begin van een project, maar de uitvoer is net zo belangrijk. Budgetbeheer, planning, logistiek en de aansturing van een team zijn onmisbare taken voor het welslagen van een project. Daarbij ben ik omringd door een breed netwerk van professionals die mij bij de uitvoer van een project kan ondersteunen.

Bekijk mijn cv voor een overzicht van al mijn werkzaamheden.

 

Als bevlogen ondernemer ben ik altijd gedreven om het maximale resultaat te behalen, rekening houdend met de vraag, het budget, de gestelde tijd en de beschikbare middelen.

STUDIO PAM INHUREN? DAT KAN!

Ben je op zoek naar creatieve en/of organisatorische ondersteuning bij de ontwikkeling van een project, product of concept?

Heb je illustraties nodig voor je boek of folder? Misschien zoek je een ruimtelijk vormgever in de ruimste zin van het woord?

 

Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen. Stuur een email naar info@studiopam.nl of bel naar +31 (0) 6 41 31 51 02.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.