Studio Pam – Annelies Verbrugge

 

Als eigenzinnig ondernemer ben ik voornamelijk werkzaam als vormgever voor zowel kleine als grote tentoonstellingen, presentaties en ruimtelijke projecten. Naast vormgever ben ik ook beschikbaar als projectleider voor de organisatie en uitvoer van ruimtelijke projecten.

 

Mijn veelzijdigheid is mijn kracht. Ik ben in staat om een project van begin tot eind vorm te geven, te begeleiden en uit te voeren.

Naast creativiteit komen mijn organisatorische kwaliteiten ook goed van pas. Een goed idee is een mooi begin van een project, maar de uitvoer is net zo belangrijk. Budgetbeheer, planning, logistiek en de aansturing van een team zijn onmisbare taken voor het welslagen van een project. Daarbij ben ik omringd door een breed netwerk van professionals die mij bij de uitvoer van een project kan ondersteunen.

Bekijk mijn cv voor een overzicht van al mijn werkzaamheden.

 

Als bevlogen ondernemer ben ik altijd gedreven om het maximale resultaat te behalen, rekening houdend met de vraag, het budget, de gestelde tijd en de beschikbare middelen.

STUDIO PAM INHUREN? DAT KAN!

Ben je op zoek naar creatieve en/of organisatorische ondersteuning bij de ontwikkeling van een project, product of concept?

Heb je illustraties nodig voor je boek of folder? Misschien zoek je een ruimtelijk vormgever in de ruimste zin van het woord?

 

Je kunt op verschillende manieren contact met mij opnemen. Stuur een email naar info@studiopam.nl of bel naar +31 (0) 6 41 31 51 02.

Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.