Merel wil anders

Lang koesterde ik de wens om een prentenboek te maken. De geboorte van mijn 2 nichtjes inspireerde mij om dit daadwerkelijk te doen. In 2014 heb ik het prentenboek ‘Merel wil anders’ geschreven, geïllustreerd en vormgegeven.

 

Middels crowdfundingplatform Voordekunst heb ik de financiering gerealiseerd voor de uitgave van mijn eerste prentenboek ‘Merel wil anders’. Het project is succesvol afgerond en mijn boek is feestelijk gepresenteerd tijdens de kinderboekenweek.

 

‘Merel wil anders’ is een eigentijds verhaal over de zoektocht naar geluk. Beleef met Merel een spannend avontuur en ontdek dat geluk dichter bij is dan je denkt. Een prachtig geïllustreerd verhaal voor jong en oud met een wijze les voor eenieder die daar voor open staat.
Het boek is geschikt voor kinderen van 3 – 7 jaar.

 

Het boek is uitgegeven bij Lecturis en te bestellen in elke boekwinkel onder ISBN 978-94-6226-087-0. ‘Merel’ is ook te huur in de bibliotheek.

 

Op de Vimeo link hieronder kun je de video bekijken die ik voor Voordekunst heb gemaakt. De video bevat onder andere een korte animatiefilm van Merel.
Voor meer informatie over het boek kun je naar Merel’s eigen webpagina: www.merelwilanders.nl.

 

jaar

2014

uitgeverij

Lecturis | ISBN 978-94-6226-087-0

functie

schrijver, illustrator en vormgever

Category

grafisch, illustraties, producten